PdaTurk'e hoşgeldiniz

iphone,pda,pdaturk,navigasyon,samsung,omnia,htc,pda inceleme,android,blackberry,xda,türkçe rom,rom yükleme,pda simkilit kırma,igo,mio,pda hard format,pda soft format,igo map,turkcell,vodafone,avea,nokia,sony ericsson,navturk,pda programlar,pda tema

iPhone 4 için saatlerce kuyruk beklediler

Gönderen Ali Yarkın 25 Haziran 2010 0 yorum





Adobe Reader (Pocket PC)

Gönderen Ali Yarkın 22 Haziran 2010 0 yorum

Adobe Reader yazılımının Pocker PC'ler üzerinde kullanılabilir sürümüdür. Adobe Reader yazılımını günümüzde bilmeyenimiz sanırım yoktur. Adobe Reader teknoloji dünyasının en eski yazılımlarından birisidir ve çığ gibi büyüyen elekronik kitap teknolojisinden yararlanabilmemizi sağlayan en köklü e-kitap okuma aracıdır. Eskisi gibi e-kitap okuma özelliği ile de sınırlı kalmayan yazılım yıllar içinde kendisini çok iyi geliştirmiş görünüyor.

Adobe Reader yazılımına rakip olarak günümüzde onlarca yazılım çıkmış olsa da, yazılım hala teknoloji dünyasındaki yerini koruyor. Bilgisayarlarımıza kurduğumuz temel yazılımlardan birisi olması bunun en açık göstergesi. Adobe Reader; evden veya iş yerinden, çevrimdışı veya ek olarak çevrimiçi durumda, PDF dökümanları üzerinde görüntüleme, çıktı alma, imzalama, doğrulama ve diğer dökümanlarla birlikte işlem yapma olanağını ücretsiz sağlamaktadır. Aşağıda yazılımın en yeni nesil sürümlerindeki yeni özellikler açıklanmıştır.
TIKLA

Sistem Gereksinimleri :

  • Avuçiçi Bilgisayar: Pocket PC 2002 veya Windows Mobile 2003 (Güncelleme 2)
  • Microsoft Windows 2000 (tüm sürümleri) veya Windows XP (Professional veya Home Edition)
  • 64 MB sistem belleği
  • 16 MB boş sabit disk alanı
    Microsoft ActiveSync 3.5 veya daha üst sürümü